Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Ledarpraktikan är ett organisationsoberoende utvecklingskoncept som används av diplomerade Ledarpraktiker inom rådgivningsorganisationer och rådgivningsföretag över hela Sverige. I konceptet ingår boken Ledarpraktikan, en praktisk handbok som ligger till grund för den utbildning och det utvecklingskoncept som också ingår.

Boken Ledarpraktikan är en praktisk ledarskapsbok som hjälper dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet. Boken ger dig användbara verktyg och kortfattade förklaringar till människors sätt att tänka, kommunicera och agera.

 

Ledarpraktikan är basen i det utvecklingskoncept som hjälper dig att leda. Tillsammans med din coachande ledarpraktiker tar du dig steg för steg på vägen mot ett framgångsrikt ledarskap för dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.


2020-08-24

Vill du fördjupa dig ytterligare i Ledarskap?


Planering av höstens nya omgångar av Ledarpraktikan är nu fullt igång!

Vi coacher ser fram emot att dra igång nya nätverksgrupper med er drivna ledare som vill utvecklas vidare i er roll. Alla som är intresserade och vill veta mera är varmt välkomna att höra av er direkt till oss aktiva Ledarpraktikan-coacher så berättar vi mer kring uppstarterna.


AUGUSTI 2020
För er inom Hästnäringen så kommer ny omgång startas upp i augusti med uppstart på Strömsholm. Intresset för medverkan i Häst Ledarpraktikan görs direkt till HNS hemsida under nyheter där annons om ny Ledarpraktikan Häst finns ute nu! https://hastnaringen.se/anmal-ditt-intresse-for-att-ga-ledarskapsutbildningen-ledarpraktikan-hast-med-start-i-host/


Vid frågor går det bra att höra av sig till utbildningsansvarig Ledarpraktikan-coach Åsa‐Lina Nordlund, 070‐825 07 16, asa‐lina@nutveckling.se

eller till Sara Westholm, ansvarig för marknadsfrågor på Hästnäringens Nationella Stiftelse, 070-527 20 18 sara.westholm@hastnaringen.se


Nya utmaningar och möjligheter - NOVEMBER 2020 -JANUARI 2021

För er inom de gröna näringarna, jordbruk, trädgård och rennäring kommer nya omgångar startas upp. Utbildningen startar på följande platser och datum; Halland 17-18 november 2020, Jönköping/Östergötland 2-3 december 2020, Västergötland 9-10 december 2020 och Kalmar/Öland 12-13 januari 2021. 

Intresseanmälan görs lättast direkt till ansvariga coacher: Katarina Steen, 010‐471 05 07, katarina.steen@vxa.se 

Inga‐Lill Bergfors, 070‐945 87 28, inga‐lill.bergfors@hushallningssallskapet.se 
Elenore Wallin, 070‐373‐36 22, elenore.wallin@hushallningssallskapet.se 
Åsa‐Lina Nordlund, 070‐825 07 16, asa‐lina@nutveckling.se


Ledarpraktikan-coacherna kan även anordna specialbeställda utbildningsprogram/koncept till verksamheter utanför de Gröna näringarna. Då materialet är framtaget för att vidareutveckla ledare och bygga vidare på de egna kunskapspusslen, oavsett nivå så kan man lära sig mera. Kommer du från annan bransch och vill veta mera om Ledarpraktikan och vad vi kan erbjuda er så varmt välkommen att höra av dig till Ledarpraktikan-coach Åsa-Lina Nordlund, 070‐825 07 16, asa‐lina@nutveckling.se så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just er.


Vi diplomerade Ledarpraktiker/coacher ser fram emot att uppmuntra, stötta och utmana er vidare i träningen för att skapa ett hållbart ledarskap i balans! 

Diplomerade ledarpraktiker


Bildbeskrivning


Från vänster: Claes Krokeus, Åsa-Lina Nordlund, Gunnar A. Johansson, 

Helena Börjesson, Elenore Wallin, Erland Hedin och Birgitta Falk.


Bildbeskrivning


Från vänster: Sara Johnson, Hanna Nilsson, Emelie Oskarsson, 

Per Nilsson, Caroline Ivarsson och Inga-Lill Bergfors

Bildbeskrivning
Katarina Steen
   

Koncept

Bok

Ledarpraktikan är en praktisk ledarskapsbok baserad på forskning och beprövad erfarenhet som hjälper dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.
 


Beställ böcker

Utbildning

Ledarpraktikan är basen i det utvecklingskoncept som hjälper dig att leda. Tillsammans med din coachande ledarpraktiker tar du dig steg för steg på vägen mot ett framgångsrikt ledarskap för dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.
Anmäl intresse

Ledarpraktiker

Diplomerade ledarpraktiker finns i rådgivningsorganisationerna runt om i landet. Kontakta din Ledarpraktiker direkt eller kontakta oss via kontaktformuläret eller e-post för att nå din närmaste Ledarpraktiker.
Kontakt med Ledarpraktiker