Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Ledarpraktikan är ett organisationsoberoende utvecklingskoncept som används av diplomerade Ledarpraktiker inom rådgivningsorganisationer och rådgivningsföretag över hela Sverige. I konceptet ingår boken Ledarpraktikan, en praktisk handbok som ligger till grund för den utbildning och det utvecklingskoncept som också ingår.

Boken Ledarpraktikan är en praktisk ledarskapsbok som hjälper dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet. Boken ger dig användbara verktyg och kortfattade förklaringar till människors sätt att tänka, kommunicera och agera.

 

Ledarpraktikan är basen i det utvecklingskoncept som hjälper dig att leda. Tillsammans med din coachande ledarpraktiker tar du dig steg för steg på vägen mot ett framgångsrikt ledarskap för dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.Nu lämnar vi året 2020 bakom oss och ser fram emot nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Nu kör vi...både digitalt och förhoppningsvis också med fysiska möten.

 

Digital fika

- Digital fika med Ledarpraktikan - vill du testa att koppla upp dig digitalt, ställa frågor eller bara ta en kopp kaffe/te med andra som är intresserade av ledarskapsfrågor. Vi fikar tillsammans en gång i månaden. Nästa fika är tisdag den 18/5 kl 9.30 -10. Ingen anmälan krävs. Zoom länk:

 

https://hh-se.zoom.us/j/68935596265?pwd=YVpGakVzaXB1bWRCR1NGL1NLOGhBUT09

  

 

Digital Ledarpraktikan

Ledarpraktikan är ett nationellt utvecklingskoncept som vänder sig till dig som driver egen verksamhet, eller är anställd och har en ledande befattning. Ledarpraktikanutbildningen baseras på boken ”Ledarpraktikan”. Teori och praktik varvas under kursen där erfarenhetsutbyte och att jobba med sig själv är i fokus.  

 

Tillsammans med gruppens deltagare så spikas datum för kommande träffar, utifrån anmälningsläget kommer 1-2 grupper gå i gång under vinter/våren 2021.

Programmet pågår under 6-8 månader och varvas med utbildningsträffar och individuell coachning. Träning i smågrupper.

 

Konsten att leda sig själv                           Träff 1

Konsten att leda andra                              Träff 2

Konsten att leda sin verksamhet                 Träff 3

Konsten att leda med ett helhetsperspektiv  Träff 4                                     

 

Träffarna genomförs lunch till lunch 12.30-18.00 dag 1 och 8.00 till 12.30 dag 2. Mellan träffarna blir deltagarna coachade individuellt, totalt 6 timmar. Max 12 deltagare per kurs, 2 kursledare. Kursen delfinansieras av stöd från Landsbygdsprogrammet och kostar 15 000 kr per deltagare.  Anmäl nedan på ANMÄL INTRESSE

 

Ledarpraktikan-coacherna kan även anordna specialbeställda utbildningsprogram/koncept till verksamheter utanför de Gröna näringarna. Då materialet är framtaget för att vidareutveckla ledare och bygga vidare på de egna kunskapspusslen, oavsett nivå så kan man lära sig mera. Vi diplomerade Ledarpraktiker/coacher ser fram emot att uppmuntra, stötta och utmana er vidare i träningen för att skapa ett hållbart ledarskap i balans! 

Diplomerade ledarpraktiker


Bildbeskrivning


Från vänster: Claes Krokeus, Åsa-Lina Nordlund, Gunnar A. Johansson, 

Helena Börjesson, Elenore Wallin, Erland Hedin och Birgitta Falk.


Bildbeskrivning


Från vänster: Sara Johnson, Hanna Nilsson, Emelie Oskarsson, 

Per Nilsson, Caroline Ivarsson och Inga-Lill Bergfors

Bildbeskrivning
Katarina Steen

Koncept

Bok


Ledarpraktikan är en praktisk ledarskapsbok baserad på forskning och beprövad erfarenhet som hjälper dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.Beställ böckerUtbildning


Ledarpraktikan är basen i det utvecklingskoncept som hjälper dig att leda. Tillsammans med din coachande ledarpraktiker tar du dig steg för steg på vägen mot ett framgångsrikt ledarskap för dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.


Anmäl intresse

Ledarpraktiker

 

Diplomerade ledarpraktiker finns i rådgivningsorganisationerna runt om i landet. Kontakta din Ledarpraktiker direkt eller kontakta oss via kontaktformuläret eller e-post för att nå din närmaste Ledarpraktiker.


Kontakt med Ledarpraktier

  

Digitalt lunchseminarium


- Digitala lunchseminarier annonseras löpande här.  Du anmäler dig ovan ANMÄL INTRESSE och erhåller ett mail med länk till mötet. 


Lunchseminariet den 27 januari hölls av Katarina Steen från VÄXA. Då fick deltagarna ta del av det spännande ämnet: Hur kommer det sig att vissa företag blomstrar i osäkra tider och andra inte?
Digital inspirationsträff


- Digitala inspirationsträffar annonseras löpande här. Du anmäler dig ovan ANMÄL INTRESSE och erhåller ett mail med länk till mötet.

 


Digital Ledarpraktikan

 

- Ledarpraktikan är ett nationellt utvecklingskoncept som vänder sig till dig som driver egen verksamhet, eller är anställd och har en ledande befattning. Ledarpraktikanutbildningen baseras på boken ”Ledarpraktikan”. Teori och praktik varvas under kursen där erfarenhetsutbyte och att jobba med sig själv är i fokus.

Anmälan ovan på ANMÄL INTRESSE